OpenStage -tapahtuma

Kotkalaiset yritykset haastavat 12-17-vuotiaat kotkalaiset nuoret tekemään ja esittämään rap-biisejä hyväntekeväisyyskonsertissa 18.11.2023 klo 18-21 Kotkan VPK-talolla.

Esiintymässä myösNEEMU · KIPINÖIVÄT MIKIT · JUKU · 105 DANCE COMPLEX

Haluatko päästä esiintymään samaan tapahtumaan kovien tekijöiden kanssa?

Lähetä demosi ja hae mukaan!

Artisteille

Nyt pääset ottamaan lavan haltuun hyvällä porukalla! Etsimme 10 rap-artistia Open Stage 2023 -tapahtumaan Kotkassa. Mikäli olet 12-17 vuotias nuori ja innokas rap-musiikin harrastaja, lähetä demosi ja osallistu tapahtumaan. Aikaisemmalla esiintymiskokemuksella ei ole väliä – jostainhan se on aloitettava.

Q: Mitä sääntöjä biisin tekoon on?

A: Mikäli pääset tekemään biisin, jossa yritys antaa sinulle aiheen, voit sanoittaa sen vapaasti oman tyylisi mukaan. Pidetään kuitenkin tapahtuma sivistyneenä ja jätetään kirosanat pois.

Äänitämme biisit myös ennakkoon studiossa, joten saat biisistäsi studiotasoisen äänitteen käyttöösi. Mikäli olet saanut yritykseltä haasteen, annat julkaisuoikeuden biisistä myös yritykselle. Tekijänoikeudet säilyvät tietysti sinulla.

Q: Mitä jos esiintyminen on minulle vaikeaa?

A: Mikäli koet, että sinulla on kykyjä kynäniekkana, mutta esiintyminen kauhistuttaa, kysy kavereitasi esittämään biisi kanssasi tai puolestasi! Voit myös kertoa halukkuudestasi vain biisin tekoon ja yritämme etsiä sinulle artistin, jonka kanssa voit tehdä yhteistyötä. Kannustamme ensisijaisesti esittämään biisin itse tai kaverin kanssa, koska tilaisuus esiintyä tapahtumassa on aivan erityinen ja se on varmasti kaiken jännityksen arvoista.

Hae mukaan!

Lähetä ääniraita/linkki
30.9.2023 mennessä osoitteeseen

kymenlaaksonlastentuki@gmail.com

Otamme mukaan max. 10 osallistujaa.
Emme malta odottaa mitä kaikkia helmiä
Kotkasta löytyykään!

Parhaat palkitaan!*

*Ilmoitathan hakemuksessasi halukkuutesi osallistua biisin tekoon annetun aiheen kanssa – näin sinulla on mahdollisuus palkintoon.

Tapahtuman tuotot

Tapahtuman tuotoilla Kymenlaakson lastenosastojen tuki ry ohjaa varat lapsen hengityksen ja voinnin seurantaan helpottavaan laitteeseen, joka vähentää mm. verinäytteiden ottoa, helpottaa hoitoa ja potilaskokemusta. Laitteen arvo on n. 10 000 €.

Lahjoittajat – haasta nuori tekemään hyvää

Mitä meidän nuorille kuuluu? Mitä haluaisit nuorilta kysyä tai onko jokin aihe, josta haluaisit nuoren näkökulman? Kannusta nuorta tekemään hyvää musiikilla – sillä mikä on heille tärkeää.

Päästetään nuoret ääneen ja annetaan heidän sanoittaa ja tehdä oma biisi. Tule Aurinko-lahjoittajaksi ja pääset esittämään yhdelle tapahtuman artistille kysymyksen tai antamaan aiheen, josta nuori lahjakkuus saa haasteen tehdä biisin. Näin nuori saa myös lahjoituksestasi palkinnon osallistumisesta. Tai osallistu tapahtumaan tärkeänä Nalle-lahjoittajana ja pääset osallistumaan uuteen laitehankintaan pienille potilaillemme ja mahdollistamaan hauskan tapahtuman nuorillemme.

Lahjoituspaketit, joilla voit osallistua

Aurinko
-lahjoittajat

lahjoitussumma

1500 €

Osallistut Kymenlaakson lastenosastojen tuki ry:n uuteen laitehankintaan ja lisäksi pääset esittämään nuorelle aiheen, josta nuori saa tehdä rap-biisin oman mieltymyksen mukaan ja esittämään sen tapahtumassa.

Yrityksesi logo tulee näkyviin tapahtuman nettisivuilla, sekä tapahtumassa.

Lisäksi saat tapahtumapaketin, johon kuuluu

Mainosmateriaalia ennen tapahtumaa
– 3 somepostauspohjaa
Biisin julkaisuoikeuden yrityksesi käyttöön
– 1 studioäänite
Kuvia tapahtumasta
– 3 artistikuvaa
– 2 sponsorikuvaa
– 5 yleiskuvaa
-Materiaalia jälkimainostukseen
– 2 somepostausta

Lisäksi pääset valaisemaan nuoren räppärin artistiuraa ja lahjoituksestasi annetaan nuorelle musiikkiuraa edistävä palkinto.

Nalle
-lahjoittajat

lahjoitussumma

500 €

Tuot paljon hyvää mieltä pikkupotilaillemme, koska osallistut uuteen laitehankintaan, joka on tarkoitettu helpottamaan lapsen hengityksen ja voinnin seurantaa, joka vähentää mm. verinäytteiden ottoa, helpottaa hoitoa ja potilaskokemusta.

Saat logosi näkymään tapahtuman nettisivuilla sekä tapahtumassa. Saat somepostauksen, jolla voit kertoa osallistuvasi tapahtumaan tärkeänä tukijanamme.

Kuuntele tästä rap-biisi yritykselle. Tekijä ”Jomppa” Johannes Pentti

Nuorten tapahtumaan tehdyt biisit eivät ole mainosbiisejä, mutta kuka tietää, jos vaikka löydät tapahtumasta artistin, jonka kanssa haluat jatkaa yhteistyötä?

18.11.2023
KOTKAN VPK-TALOLLA
KLO 18-21

Tule mukaan!