top of page
3.5-22.jpeg

Pienten sydänten asialla vuodesta 1993

Kymenlaakson keskussairaalan lastenosastojen tuki ry on perustettu vuonna 1993.Yhdistyksen kotipaikka on Kotka ja sen toiminta-alue on Kymenlaakson hyvintointialue.

Varainhankintaa jäsenmaksuin ja lahjoituksin

Yhdistys kerää varoja jäsenmaksuin ja ottamalla vastaan lahjoituksia. LISÄTÄÄN TAPAHTUMAYHTEISTYÖ.

Yhdistyksen tarkoitus

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Kymenlaakson keskussairaalan lastenosastojen potilaiden hoitomahdollisuuksien, hoito-olosuhteiden, kuntoutuksen ja kehityksen tukemiseksi, antaa vanhemmille tietoa lasten sairauksiin liittyvistä asioista ja tukea vanhempia henkisesti. Yhdistys tukee myös hoitohenkilökunnan koulutusta ja lasten sairauksiin liittyvää tutkimustyötä.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys pyrkii herättelemään eri ryhmiä käyttämään resurssejaan pienten potilaiden hyväksi. Yhdistys tiedottaa eri ryhmille lasten sairauksiin liittyvistä aiheista sekä mahdollisuuksista, kuinka eri ryhmät voivat osallistua toimintaan.

Yhdistyksen toiminta

Yhdistys järjestää toimintansa tukemiseksi erilaisia tapahtumia, myyjäisiä ja arpajaisia sekä esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia.

Anchor 1

Toimintakertomukset

Voit tutustua yhdistyksen toimintaan vuosittaisista toimintakertomuksista.

Tutustu toimintaan

2023

Lataa toimintakertomus

2023 tästä.

2022

Lataa toimintakertomus

2022 tästä.

2021

Lataa toimintakertomus

2021 tästä.

Liity jäseneksi

Yksityishenkilö 10 €/vuosi Yritys, yhdistys tai muu yhteisö 100 €/vuosi Jäseneksi voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia yhdistyksen aktiivihenkilöille. Jäsenenä olet mukana tukemassa arvokasta työtä!

bottom of page